meer criteria
 • 03
  jan

  Weldra 7% registratierecht op gezinswoning?

  Op vrijdag 22 december boog de Vlaamse regering zich tijdens de laatste ministerraad voor de kerstvakantie over de nakende hervorming van de registratierechten, op voorstel van minister Bart Tommelein. Lees hier de nota. Er zou één globaal lager tarief voor gezinswoningen komen, zijnde 7%. Wie een bescheiden woning koopt, of zijn nieuwe woning energetisch renoveert, zou een korting k…

  Op vrijdag 22 december boog de Vlaamse regering zich tijdens de laatste ministerraad voor de kerstvakantie over de nakende hervorming van de registratierechten, op voorstel van minister Bart Tommelein. Lees hier de nota. Er zou één globaal lager tarief voor gezinswoningen komen, zijnde 7%. Wie een bescheiden woning koopt, of zijn nieuwe woning energetisch renoveert, zou een korting krijgen. De voorwaardelijke wijs is belangrijk. Het voorstel moet namelijk nog langs de adviesraden passeren en in het Vlaams Parlement worden gestemd. Het is de vraag of de richtdatum van 01 juni 2018 haalbaar is.

 • 22
  nov

  Nieuw: 7 appartementen en handelsruimte in groot renovatie project.

  Gelegen in Kessel-Lo aan de Diestsesteenweg en op wandelafstand van het station. Het gebouw wordt volledig gerenoveerd volgens de huidige gandbare normen. Met zowel 2 als 3 slaapkamers, berging, kelder, centrale filt. Reeds 2 eenheden verkocht.

  Gelegen in Kessel-Lo aan de Diestsesteenweg en op wandelafstand van het station. Het gebouw wordt volledig gerenoveerd volgens de huidige gandbare normen. Met zowel 2 als 3 slaapkamers, berging, kelder, centrale filt.

  Reeds 2 eenheden verkocht.

 • 04
  okt

  Projectgronden gezocht

  Bent u eigenaar van een terrein met potentieel? Neem dan contact op met het kantoor.

  Bent u eigenaar van een terrein met potentieel?

  Neem dan contact op met het kantoor.

 • 04
  okt

  Start nieuwbouw Werchter

    Residentie Werchter Meadow. Binnenkort starten wij met de verkoop van 12 hoogwaardige appartementen en zwembad. Neem alvast contact op met het kantoor.

   

  Residentie Werchter Meadow.

  Binnenkort starten wij met de verkoop van 12 hoogwaardige appartementen en zwembad.

  Neem alvast contact op met het kantoor.