Woning met 3 slaapkamers

Woning voor € 800

Korbeek Losestraat 56, 3360 Bierbeek
Ref: H19.26C
3 slaapkamers
1 badkamer
EPC: 571 kWh/m2

Omschrijving

Alleenstaande woning in traditionele bouwstijl in Bierbeek met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, badkamer, wasplaats, twee zolders, kelder, garage en tuintje. Gelijkvloerse ruimtes zullen opnieuw geverfd worden door de eigenaars. Alle leefruimtes zijn voorzien van rolluiken en overal is er dubbele beglazing behalve in slaapkamer 3. Vooraan heeft men een mooi uitzicht op de akkers. Goede verbinding met Leuven dankzij de Tiensesteenweg. Nabijheid van grootwarenhuizen (2km). 

Verdieping -1

Kelder 25 m² Kelder waar de CV staat, maar waar ook nog voldoende plaats is om zaken op te bergen, om eventueel een extra koelkast of diepvriezer te plaatsen.

Gelijkvloers

Badkamer 1 5 m² Badkamer op het gelijkvloers die tot het plafond betegeld is. De badkamer is voorzien van een wc, lavabo, bad met douchescherm.
Douche
Garage Er is een garagebox.
Inkomhal 7 m² De inkomhal geeft toegang tot de keuken en tot de eerste slaapkamer. Op de vloer liggen er tegels, de muren zijn behangen met structuurpapier en het plafond is bekleed met houten lamellen.
Keuken 1 14 m² Gedeeltelijk geïnstalleerd; In de keuken zijn er keukenmeubels, een dampkap en een spoelbak aanwezig. Mogelijkheid tot plaatsen kookfornuis op gas. De keuken is tot schouderhoogte betegeld en ook op de vloer liggen er tegels. Er is ruimte om een eettafel te plaatsen.
Living 33 m² Ruime woonkamer met decoratieve schouw, er komt veel lichtinval binnen dankzij de grote vensters. Op de vloer liggen er tegels, de muren zijn gedeeltelijk geverfd in een frisse kleur en een ander deel is bekleed met houtlamellen om een warme en gezellige
Slaapkamer 1 16 m² De eerste slaapkamer is gelegen op het gelijkvloers. De vloer is betegeld en de muren behangen, maar zullen door de huidige huurders opnieuw wit geverfd worden. Net zoals in de woonkamer komt ook hier veel daglicht binnen dankzij de grote vensters.
Wasruimte 7 m² Naast de badkamer is er een wasruimte waar de aansluiting voor wasmachine en droogkast is. Er is een tweede buitendeur om naar de tuin te gaan.
Wc1 De wc is in de badkamer geplaatst.

Verdieping 1

Nachthal De nachthal biedt niet alleen toegang tot twee slaapkamers, maar ook tot één van de zolderruimtes.
Slaapkamer 2 13 m² Deze slaapkamer aan de straatzijde is voorzien van een vast tapijt op de vloer en zowel de muren als het plafond zijn in modern blauw geschilderd. Er zijn twee vensters die zorgen voor natuurlijke lichtinval en die ook voorzien zijn van een rolluik voor t
Slaapkamer 3 13 m² Ook deze kamer is bekleed met vast tapijt op de vloer en de muren zijn geverfd in een paarse tint. Er is een lavabo aanwezig met koud en warm water. Via deze kamer kan men de tweede en grootste zolderruimte betreden.
Zolder1 11.5 m² Deze zolder kan enkel gebruikt worden als opbergplaats daar men hier niet recht kan staan.
Zolder2 32 m² Deze zolderruimte is toegankelijk en hier kan men perfect rechtstaan.
Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Energieklasse label F
EPC waarde 571 kWh/m²
571
Keukentype Gedeeltelijk Geïnstalleerd
Verwarming Stookolie
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst Er zijn PVC ramen met dubbele beglazing behalve in slaapkamer 3.
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 800,00
Huurwaarborg € 2.400,00
Vrij op na opzeg huurovereenkomst
Tuin aanwezig ja
Tuintekst Er is een tuintje aanwezig.
Aantal garages 1
Afstand tot openbaar vervoer 50 m
Afstand tot winkels 1000 m
Bebouwing open
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Aantal verdiepingen 1
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt