Appartement verkopen Leuven

Heeft u plannen om te verhuizen en zoekt u daarom een vastgoedkantoor dat uw appartement kan verkopen in regio Groot Leuven? Dan bent u bij José Ruelens Immobiliënkantoor in goede handen. Dankzij de jarenlange ervaring van ons familiebedrijf in Kessel-Lo kunt u erop vertrouwen dat wij uw appartement helpen verkopen.

✅ 44 jaar ervaring
Gratis schatting
Vrijblijvend advies

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Wij helpen uw appartement te verkopen in Groot Leuven

Ons vastgoedkantoor staat bekend om de brede variëteit aan diensten en vastgoed die wij aanbieden. Of u nu een studio, penthouse, assistentie-appartement of appartementsblok heeft. Samen zoeken we een nieuwe eigenaar om uw appartement in Groot Leuven aan te verkopen. Dankzij de diensten die we in ons kantoor te Kessel-Lo aanbieden, regelen wij alles voor u om het appartement op een efficiënte manier te verkopen.

Gratis waardebepaling

Weet u niet goed hoeveel het appartement dat u graag wilt verkopen in de buurt van Kessel-Lo waard is? Dan kunt u op onze website gratis een waardebepaling aanvragen. Op basis van verschillende factoren rekenen we uit wat u voor het appartement kunt vragen. Op die manier verkoopt u dankzij ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven nog sneller uw appartement.

Bezoek ons kantoor en wij helpen u graag verder

Op onze website en in ons kantoor te Kessel-Lo verkopen wij niet alleen uw appartement, maar ook woningen, gronden en nieuwbouw. Heeft u naast een appartement dus nog ander vastgoed in de buurt van Groot Leuven dat u graag zou verkopen? Kom dan zeker langs in ons kantoor of contacteer ons vandaag. Wij zijn dagelijks te bereiken op +32 16 22 81 18 en via [email protected].