José Ruelens Immobiliënkantoor

Een vastgoedkantoor in regio Groot Leuven dat kennis van generatie op generatie doorgeeft om de beste diensten aan te bieden? Dat klinkt als José Ruelens Immobiliënkantoor. Dankzij onze jarenlange ervaring geniet u van gratis deskundig advies in ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven. Zo gaan we samen op zoek naar het huis of appartement dat perfect bij u past. U kunt op ons vastgoedkantoor in Kessel-Lo bouwen voor al uw koop- en verkoopprojecten.

Het brede aanbod van ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven

Vastgoed is zoveel meer dan alleen het verkopen van huizen en appartementen. Ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven biedt daarom ook gronden, bedrijfsvastgoed en garages aan. Denkt u er zelf aan om te verhuizen en wenst u daarom uw huis te verkopen? Ook dan kunt u vertrouwen op ons vastgoedkantoor in Kessel-Lo om u hierbij te helpen. U kan bij ons bijvoorbeeld een volledig vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor een gratis schatting kunt u terecht op onze handige website of in ons kantoor. In ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven staan wij altijd klaar om u te adviseren waar nodig.

Kom nog meer te weten over ons vastgoedkantoor in Kessel-Lo

Ziet u ergens een woning van José Ruelens Immobiliënkantoor dat te koop staat en wenst u hierover meer te weten? Dan kan u elke dag terecht in ons vastgoedkantoor in Kessel-Lo. Als u geïnteresseerd bent in een van onze vele andere diensten, lees dan snel verder of contacteer ons hier. Wie weet vindt u vandaag nog uw droomhuis.

 

         

Nieuwsoverzicht

05-05-2020
Informatie video Corona maatregelen bij bezichtigingen
Beste, Hierbij de link naar het informatieve filmpje voor de maatregelen waarmee we rekening moeten houden bij de bezichtigingen.
17-03-2020
Corona maatregelingen
Beste Klanten,  Naar aanleiding van de maatregelen genomen door de Volksgezondheid, uit voorzorg en met oog op het welzijn van onze klanten en medewerkers…
18-05-2018
GDPR Nieuwe privacy wetgeving vanaf 25 mei 2018
Vanaf 25 mei gaat de nieuwe privacy wetgeving van toepassing. Ook wij zullen dit toepassen. In de bijlage kan u ons beleid hier omtrent terug vinden.