José Ruelens Immobiliën bv.

Een vastgoedkantoor in regio Groot Leuven dat kennis van generatie op generatie doorgeeft om de beste diensten aan te bieden? Dat klinkt als José Ruelens Immobiliënkantoor. Dankzij onze jarenlange ervaring geniet u van gratis deskundig advies in ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven. Zo gaan we samen op zoek naar het huis of appartement dat perfect bij u past. U kunt op ons vastgoedkantoor in Kessel-Lo bouwen voor al uw koop- en verkoopprojecten.

Het brede aanbod van ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven

Vastgoed is zoveel meer dan alleen het verkopen van huizen en appartementen. Ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven biedt daarom ook gronden, bedrijfsvastgoed en garages aan. Denkt u er zelf aan om te verhuizen en wenst u daarom uw huis te verkopen? Ook dan kunt u vertrouwen op ons vastgoedkantoor in Kessel-Lo om u hierbij te helpen. U kan bij ons bijvoorbeeld een volledig vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor een gratis schatting kunt u terecht op onze handige website of in ons kantoor. In ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven staan wij altijd klaar om u te adviseren waar nodig.

Kom nog meer te weten over ons vastgoedkantoor in Kessel-Lo

Ziet u ergens een woning van José Ruelens Immobiliënkantoor dat te koop staat en wenst u hierover meer te weten? Dan kan u elke dag terecht in ons vastgoedkantoor in Kessel-Lo. Als u geïnteresseerd bent in een van onze vele andere diensten, lees dan snel verder of contacteer ons hier. Wie weet vindt u vandaag nog uw droomhuis.

 

         

Nieuwsoverzicht

Vlaams Parlement keurt hervorming registratierechten goed!
  Het Vlaams Parlement nam afgelopen woensdagavond het decreet aan (74 stemmen voor, 21 onthoudingen) rond de hervorming van de registratierechten bij de …
BTW-hervorming onroerende verhuur gaat dan toch door
Er komt dan toch een grootschalige btw-hervorming om de bouw- of renovatiekosten voor verhuurders te verlichten. Dat heeft de federale regering tijdens de afgel…
04-10-2017
Projectgronden gezocht
Bent u eigenaar van een terrein met potentieel? Neem dan contact op met het kantoor.