Vastgoed Leuven

Dankzij José Ruelens Immobiliën vindt u snel en efficiënt het vastgoed in Groot Leuven dat het best bij u past. Wij hebben een huis, appartement of pand voor elk budget. Zoekt u een huis buiten de regio Groot Leuven? Dan vinden we voor u het perfecte vastgoed in bijvoorbeeld Kessel-Lo en omstreken.

✅ 44 jaar ervaring
Gratis schatting
Vrijblijvend advies

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Vastgoed kopen in de buurt van Groot Leuven

Wanneer u eraan denkt om vastgoed te kopen in Groot Leuven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze handige website vindt u woningen, appartementen, gronden, bedrijfsvastgoed en garages in én rondom regio Groot Leuven. Naast een breed aanbod aan soorten vastgoed, kunt u bij ons ook verschillende locaties vinden. Enkele gemeentes waar u mogelijks uw droomhuis tegenkomt, zijn:

  • Bierbeek
  • Herent
  • Heverlee
  • Linden
  • Sint-Pieters-Rode
  • Wilsele

Vastgoed huren in regio Groot Leuven

Ziet u het niet zitten om vastgoed te kopen in de buurt van Kessel-Lo? Bij ons vastgoedkantoor José Ruelens is dat geen enkel probleem. Wij hebben namelijk een uitgebreid scala aan vastgoed in en rond Groot Leuven dat u kunt huren.

Vind meer diensten hier

Op onze website vindt u naast een breed aanbod aan vastgoed in de omgeving van Groot Leuven ook al onze diensten. Bij José Ruelens Immobiliënkantoor in Kessel-Lo bent u eveneens op de juiste plaats om vastgoed zoals appartementen te verkopen. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact met ons op via het nummer +32 16 22 81 18. Verder kunt u ons ook een e-mail sturen via [email protected] of u kunt langskomen in Kessel-Lo om verder te praten over ons aanbod aan vastgoed.