Waardebepaling woning Kessel-Lo

Bij José Ruelens Immobiliënkantoor maken wij een kwaliteitsvolle waardebepaling voor uw woning in Kessel-Lo. De kennis die wij doorheen de jaren opdeden, delen wij graag met u bij het opstellen van een waardebepaling van het huis dat u graag zou verkopen in Kessel-Lo.

✅ 44 jaar ervaring
Gratis schatting
Vrijblijvend advies

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Alles speelt een rol bij de waardebepaling van uw woning in Kessel-Lo

Bij het berekenen van de waardebepaling voor uw woning in Kessel-Lo houden wij rekening met alles. Alleen zo krijgt u het beste resultaat. En dat is iets waar wij zeer veel belang aan hechten bij José Ruelens in Groot Leuven wanneer wij een waardebepaling opstellen. Enkele criteria die van belang zijn voor de waardebepaling van een woning en die wij hanteren in ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven:

  • Totale oppervlakte van de woning
  • Locatie ten opzichte van het centrum en openbaar vervoer
  • Extra’s zoals garage of tuin
  • Bouwjaar van het vastgoed

Hoe vraagt u een waardebepaling aan voor uw huis in de buurt van Groot Leuven?

Op onze website vraagt u makkelijk een waardebepaling aan van uw woning in regio Groot Leuven door het contactformulier in te vullen. Deze dienst bieden wij volledig gratis aan. Daarnaast is onze waardebepaling van uw huis in Kessel-Lo en omstreken volledig vrijblijvend. Er hangt dus verder niets aan vast. Als u bij ons een gratis waardebepaling van uw woning wilt maken, kunt u ook altijd in ons kantoor in regio Groot Leuven langskomen.

Ontdek hier nog veel meer dan een waardebepaling van uw huis in Kessel-Lo

Ons vastgoedkantoor in regio Groot Leuven heeft zoveel meer te bieden dan alleen een waardebepaling voor uw woning. Wij verkopen bijvoorbeeld ook nieuwbouw, garages en grond. Naast de waardebepaling voor uw woning in Kessel-Lo, kunt u bij ons eveneens terecht voor een schatting voor appartementen of ander vastgoed. Bespreekt u liever alle opties vooraleer een waardebepaling te laten maken voor uw woning in Kessel-Lo? Bel ons dan zeker op het nummer +32 16 22 81 18 of stuur ons een e-mail op [email protected]. U bent ook altijd welkom op ons kantoor in Kessel-Lo om daar verder de waardebepaling van uw huis door te nemen.